Freeze! Hair Hold
Freeze! Hajfixáló

Egész napos tartás és kontrol!

10 oz (296 ml) 6 500 Ft

A FREEZE! Hajfixáló a megfelelő helyen rögzíti a szőrzetet a legjobb tartás és kezelés érdekében. Legyen az a kozmetikai szalonban vagy a kifutón, a FREEZE! Hajfixáló erős tartást és természetesnek ható esést, mozgást biztosít egész napra!

Használati útmutató: tartsuk a terméket 15-20 cm távolságban a szőrtől és egyenletes mozdulattal alkalmazzuk a spray-t. A spray-t száraz bundán alkalmazzuk a tetszőleges stílus érdekében, vagy rétegenként a plusz tartásért.

Boost! Volumizing Spray
Boost! Volumizáló Spray

Hosszan tartó volumen és kontrol!

10 oz (296 ml) 6 500 Ft

Elősegíti a lélegzetelállító bundavolument, a pulzáló és a testtel együtt mozgó szőrzetet, telt kinézetet és bombasztikus tartást. A Boost Volumizáló Spray-el egészen biztos, hogy kiérdemeljük az irigy tekinteteket!

Használati útmutató: tartsuk a terméket 15-20 cm távolságban a szőrtől és egyenletes mozdulattal alkalmazzuk a spray-t. A spray-t száraz bundán alkalmazzuk a tetszőleges stílus érdekében. Még több volumenért emeljük meg a szőrt és fújjunk a szőr töve irányába, szárítsuk majd a növéssel ellentétes irányban fésüljük, keféljük.

Összetevők: SD Alkohol 40-B, fluorozott szénhidrogén 152a, Oktil-akrilamid /Akrilátok/Butilaminoetil/ Metakrilát/Aminometil Propanol, Pathenol, PEG/PPG-17/18 Dimethicone, PPG-5-Ceteth-20, Phenyl Trimethicone, illatanyagok, Vaccinium Angustifolium (áfonya) gyümölcskivonat, D-Limonén

Quick Finish Styling Spray
Quick Finish Styling Spray

Megkönnyíti a fésülést és kefélést és rövidíti a szárítási időt!

12 oz (355 ml) 3 400 Ft
1 Gal (3,79 L) 22 900 Ft

Csökkentsük a száradási időt és könnyítsük a kifésülést és kikefélést a Quick Finish! Styling Spray-vel!

Használati útmutató: Permetezzük a nedves bundára és gondosan fésüljük át. Ezután kezdjük meg a szárítást és formálást, vagy hagyjuk a bundát természetesen megszáradni. A legjobb eredmény érdekében Espree samponokkal és kondicionálókkal használjuk.

Összetevők: Víz, DC, 949 emulzió, Dowicil 200, illatanyagok

High Sheen Finishing Spray
High Sheen Finishing Spray

Egy brilliáns, magas fényerejű finishing spray az egyenletes csillogásért.

4 oz (118 ml) 3 700 Ft
12 oz (355 ml) 6 100 Ft

A kiállítási csillogás most már karnyújtásnyira van, hiszen itt van az Espree High Sheen Finishing Spray! A természetes csillogást fokozó formula és egy csöpp napozóolaj tündöklő ragyogást eredményeznek, kondicionálnak és kordában tartják a lenge szőrszálakat.

Használati útmutató: Permetezzük a száraz bundára és keféljük át.

Összetevők: Cyclomethicone, Octly Methoxycinnamate, Dimethicone, S 12-15 Alkyl Benzoate, illatanyagok

Aloe Silk Hair Restore
Aloe Silk Szőrjavító

A legjobb hidratáló a száraz, bodros bundákra.

4 oz (118 ml) 5 700 Ft

Az Aloe Silk (Selyem) kondicionálja és javítja a szőrt és a bőrt, emellett fantasztikus volument és csillogást kölcsönöz. Ez az egyedülálló termék Aloe Verát és selyemfehérjét egyaránt tartalmaz, és páratlan érzést biztosít mind a bundán, mind pedig a bőrön. Az Aloe Vera megszünteti kósza, statikusan nehezen kezelhető szőrszálakat, és sima, selymes végeredményt biztosít.

Használati útmutató: A termékből tegyünk egy érményi mennyiséget a nedves vagy száraz bundára és masszírozzuk, amíg a kívánt eredményt el nem érjük.

Összetevők: DC-1411, Finsolv TN, Aloe olajkivonat IPM, illatanyagok

Freeze Hair Gel
Freeze Hajgél

Ez a gél tökéletes kiállítási küllemet és tartást biztosít

4 oz (118 ml) 5 100 Ft

Ez a termék garantálja a tökéletes kiállítási fazont: elősegíti a bunda ideális kezelését és egyben testessé teszi a szőrt és volument biztosít. Kezelhetővé teszi a kósza, statikusan nehezen kezelhető szőrszálakat. Lehetővé teszi a könnyű mozgást, de hatékonyan rögzíti a bunda stílusát. A szer lehetővé teszi a legkülönbözőbb kiegészítők biztonságos rögzítését a kutyán.

Használati útmutató: A tisztított és csomómentesített bundán alkalmazzuk. Egy kis mennyiséget használva és masszírozzuk a bundába a stying előtt. Addig ismételjük, amíg el nem érjük a kívánt eredményt.  

Összetevők: Aloe Vera, Polyvinylcaprolactam, Carbomer, Disodium, EDTA, DMHD Hydantoin, Diazolidinyl Urea, Triethanolamine, illatanyagok

Lift It Up X-Treme Root Boost
Lift It Up X-Treme Root (Hajtő) Boost

Volumen, Textura, Nedvesség-ellenállás!

Hamarosan elérhető!

A szőrtöveknek hosszantartó, tapintható tartást és teltséget biztosít. A célzott kiáramlás pontos felvitelt tesz lehetővé a tőnél. Kiemelkedő ellenállást nyújt a nedvesség ellen.

Használati útmutató: Fürdetés után, a törölközővel megszárított bundán alkalmazandó. A terméket közvetlen a tőrégióra permetezzük, és ujjbegyünkkel dolgozzuk a bundába. A kozmetikázást igény szerint folytassuk.

Pump Up Volumizing Mousse
Pump Up Volumizáló Hab

Kiemelkedő volumen és nedvesség-ellenállás!

Hamarosan elérhető!

Ez a könnyed volumenizáló hab soha nem látott módon fokozza a volument – akár rendkívüli páratartalom mellett is. A bunda észlelhetően teltebb, tartása rugalmas, érinthető, mindez tartósan és ragyogóan. Fényvédelmet tartalmaz.

Használati útmutató: Használat előtt rázzuk fel! Egy kisebb mennyiséget tegyünk a tenyerünkre és egyenletesen dolgozzuk be a törölközővel szárított bundára, a szőr tövétől egészen a végéig. Szárítóval szárítsuk, majd igény szerint folytassuk a kozmetikázást.

Shine On High Sheen Spray
Shine On High Sheen Spray

Intenzív ragyogás, könnyedség, kondicionálás és göndörödés-mentesítés!

Hamarosan elérhető!

Ez a könnyed spray kisimítja és mentesíti a szőrt a göndörödésektől annak le-/ és elnyomása nélkül. A hozzáadott kondicionálók selymesen simává varázsolják a szőrt, így kölcsönözve a tökéletes kiállítási küllemet és csillogást!

Használati útmutató: 15-20 cm távolságban tartsuk a flakont. A permetet egyenletesen a készre kozmetikázott bundán alkalmazzuk. A kreatív hatás és a még lágyabb küllemért tartsuk a kieresztő nyílást az állat fölött bundától elfele, és a levegőbe fújva permetezzünk.